Houten vloeren

The Floor & Design Company is dé specialist als het gaat om het leggen van houtenvloeren. Met jarenlange ervaring en expertise zorgen zij voor een prachtig resultaat dat lang meegaat.

Het leggen van een houtenvloer is een investering die de uitstraling en waarde van je huis aanzienlijk kan verhogen. The Floor & Design Company biedt een breed scala aan houtsoorten, variërend van klassiek eikenhout tot exotisch hardhout, zodat je altijd de perfecte vloer kunt vinden die past bij jouw stijl en smaak.

Het team van vakmensen bij The Floor & Design Company zorgt voor een professionele installatie, waarbij rekening wordt gehouden met alle technische aspecten, zoals ondervloer, vochtigheidsniveaus en klimaatomstandigheden. Ze werken snel en efficiënt, zonder in te leveren op kwaliteit.

Naast het leggen van nieuwe vloeren biedt The Floor & Design Company ook renovatie- en onderhoudsdiensten aan. Zo kun je jouw bestaande houtenvloer weer laten stralen als nieuw.

Kies voor een houtenvloer gelegd door The Floor & Design Company en geniet van de warmte, schoonheid en duurzaamheid die hout te bieden heeft. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact ons