Welkom bij The Floor & Design Company, gevestigd in Alkmaar

Als vloerenspecialist zijn wij expert in pvc vloer leggen. Met een team van professionals leggen wij dagelijks met passie en precisie pvc vloeren in heel Alkmaar en omgeving. Hieronder kunt u verder lezen over de mogelijkheden bij The Floor & Design Company.

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE VLOER: PVC

Pvc vloeren leggen is onze core business. Wij geloven in de kracht van dit materiaal: het is sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Of u nu kiest voor een klassieke look of juist voor een modern design, met een pvc vloer kunt u alle kanten op. Een speciale vermelding verdient de pvc visgraat vloer die u door ons kunt laten leggen. Deze tijdloze keuze geeft elke ruimte een elegante uitstraling.

GIETVLOEREN EN WOONBETON

Naast pvc vloeren zijn wij ook gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren en cementgebonden woonbeton. Deze vloertypen combineren een strakke uitstraling met een hoge mate van gebruiksgemak. Ideaal voor wie houdt van een minimalistisch interieur.

HOUTEN VLOEREN

Voor wie meer houdt van een natuurlijke look, bieden wij ook houten vloeren aan. Met hun warme uitstraling zorgen ze voor een gezellige sfeer in huis. Ook hierbij geldt: inclusief leggen door ons ervaren team.

VLOER LATEN LEGGEN?

Bent u op zoek naar een vloerenspecialist voor een pvc vloer, gietvloer, woonbeton of houten vloer inclusief het leggen ervan in Alkmaar of omgeving? Wij staan voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak zorgen wij ervoor dat uw vloer er perfect bij ligt. Wilt u meer weten over onze diensten, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Aarzel dan niet om contact met ons te zoeken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 072-2001317, of door een mail te sturen naar info@thefloordesigncompany.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het online contactformulier. Ons team is actief in heel Alkmaar en omstreken. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw droomvloer te realiseren.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier