Professioneel pvc trapbekleding laten leggen:
luxe uitstraling voor uw trappen

Bij The Floor & Design Company in Alkmaar zijn wij gespecialiseerd in pvc trapbekleding. Met een ervaren team zorgen wij voor een prachtig resultaat dat perfect past bij uw interieur. Van het leggen van de bekleding tot de afwerking, we nemen het gehele proces voor onze rekening. We vertellen u hieronder graag wat meer over onze mogelijkheden.

PVC TRAPBEKLEDING

Pvc trapbekleding is een duurzame en stijlvolle keuze. Het is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in een breed scala aan designs. Of u nu gaat voor een moderne of klassieke uitstraling, met pvc is alles mogelijk.

TRAP TAPIJT LEGGEN

Naast pvc bieden we ook de optie om uw trap te bekleden met tapijt. Dit zorgt voor een warme uitstraling en voelt comfortabel aan de voeten. Ons team heeft jarenlange ervaring met het leggen van trap tapijt en zorgt altijd voor een strak en naadloos resultaat.

MARMOLEUM TRAP

Marmoleum is een natuurlijk product dat zeer geschikt is als trapbekleding. Het is sterk, duurzaam en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. We kunnen uw marmoleum trapbekleding geheel naar wens ontwerpen en installeren.

TRAPBEKLEDING LATEN LEGGEN

Het laten leggen van trapbekleding is een klus die precisie en vakmanschap vereist. Ons team in Alkmaar neemt deze taak graag op zich. We zorgen niet alleen voor het leggen van de bekleding, maar kunnen ook uw trapleuningen vervangen.

CONTACT

Wilt u meer weten over onze diensten of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? We horen graag van u. U kunt ons bereiken door te bellen naar 072-2001317, of door een mail te sturen naar info@thefloordesigncompany.nl. Daarnaast kunt u ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op deze website. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. We zijn actief in Alkmaar en omliggende gebieden. We kijken uit naar uw bericht!