Alles over Interieur advies/design:
Van 2D schets naar een complete visualisatie!

Wat houdt Interieur advies/design in?

Bij The Floor & Design Company in Alkmaar is het mogelijk om Interieur advies te krijgen. Of je nu op zoek bent naar een volledige make-over van de woning/ruimte of gewoon wat verfrissende ideeen nodig hebt, de Interieur Adviseur staat klaar om jou te helpen! Ruimtes die niet alleen prachtig zijn om naar te kijken, maar die ook functioneel en comfortabel zijn om in te leven. Voor elk budget en elke woning/ruimte heeft de Interieuradviseur van The Floor & Design Company een uitgebreid interieur persoonlijk advies met een oplossing!

Dit plan bestaat uit een drie afspraken en dat is allereerst een advies gesprek, waar zij aan de hand van de eisen en wensen een moodboard maakt. Vervolgens worden er drie plattegronden gemaakt in 2D en dan is er natuurlijk een tweede gesprek nodig om de indelingen na te bespreken en om te kijken of alles naar wens is. Uiteindelijk gaat de Interieur Adviseur aan de slag om het in 3D design te zetten en er een fantastische visualisatie van te maken! Zo is het ontwerp niet van echt te onderscheiden! Bij de derde afspraak wordt het complete interieur gepresenteerd in 3D visualisatie. Mocht er alsnog toch veranderingen bij komen kijken is dit altijd mogelijk om door de Interieur Adviseur het te laten aanpassen naar wens. De presentatie wordt uiteindelijk digitaal gedeeld en ook met de eventuele aanpassingen er bij.

Hoe ziet zo’n presentatie/plan eruit?

Door de Interieur Adviseur van de Floor & Design Company in Alkmaar wordt er uiteindelijk een presentatie/plan gemaakt. Hoe zo’n plan er dan uiteindelijk uit gaat zien is allereest een moodboard van de wensen, vervolgens wordt er een 2D plattegrond getoond, als laatst komen de 3D visualisaties/beelden. Een voorbeeld van de presentatie die er dan wordt getoond is te bekijken onder dit kopje! Zo is er namelijk een duidelijk beeld van hoe het eruit kan komen te zien.

Presentatie

Waar onderscheidt The Floor & Design Company zich in?

Waar The Floor & Design Company zich in onderscheidt is hun aandacht voor detail, kwaliteit en flexibiliteit. Het komt bijvoorbeeld wel is voor bij partijen dat zij hun vloer niet kunnen leggen i.v.m. bijvoorbeeld de schilder die nog niet klaar is, wat natuurlijk ontzettend vervelend is voor beide partijen. The Floor & Design Company onderscheidt zich hierin aangezien zij werken vanuit één partij. Hierdoor hebben zij contact met elkaar en kunnen zij het werk daardoor goed op elkaar afstemmen. Zij zijn gespecialiseerd in vloerverwarming plaatsen, stucen, sloopwerk, vloeren, trapbekleding, cine walls, interieur advies en veel meer! Ze werken met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat elke vloer nauwkeurig wordt geïnstalleerd om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een giet/PVC/houten vloer voor je keuken, woonkamer, kantoor of winkel, ze hebben een breed scala aan kleuren en afwerkingen om uit te kiezen bij de showroom op de Marterkoog 7 in Alkmaar.

Kies voor een houtenvloer gelegd door The Floor & Design Company en geniet van de warmte, schoonheid en duurzaamheid die hout te bieden heeft. Of je nu houdt van een moderne en strakke uitstraling of juist de voorkeur geeft aan een warme en rustieke sfeer, hun team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Kom gerust langs bij hen in de showroom in Alkmaar op de Marterkoog 7! Neem vandaag nog contact met hen op en ontdek de vele voordelen van vloeren voor jouw ruimte.