Alles over cinewalls
100% maatwerk, alles is uniek en dé oplossing voor het ophangen van je tv

Wat is een cinewall?

In feite is een cinewall een uitbouw van de muur waarin een tv wordt opgehangen. Op zoek naar een wand gecombineerd met een tv en een sfeerhaard, dan ben je bij de Floor & Design Company in Alkmaar bij het juiste adres! Zij kunnen het van a tot z realiseren! Een cinewall is een verzamelnaam voor verschillende opstellingen waar een haard met een televisie wordt gecombineerd. Het is dé oplossing als je zoekt naar een thuisbioscoop, die zorgt voor niet alleen luxe maar ook sfeer en comfort! Niet alleen de tv en haard wordt hier netjes weggewerkt, maar ook de kabels verdwijnen uit het zicht. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om er een open vak of dichte kast van te laten maken i.p.v. een openhaard. Een cinewall wordt met een standaard diepte geplaatst van 20cm en dit kan tot 32 cm worden uitgebreid.

Wat zijn de voordelen?

Bij The Floor & Design Company in Alkmaar ben je bij het juiste adres wanneer je opzoek bent naar een cinewall. Van een besproken ontwerp naar een visualisatie en de uiteindelijke oplevering wordt het gerealiseerd. Of het nu gaat om een strakke, moderne uitstraling of een meer klassiek design, zij passen het aan de specifieke wensen!  De populariteit met betrekking tot een cinewall is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Een cinewall kan je namelijk geheel naar eigen wens laten samenstellen en The Floor & Design Company maakt het geheel op maat! Een cinewall is een echte eyecatcher en is eigenlijk een eigen thuisbioscoop. Het verbergt ook nog is alle elektriciteitskabels, overige snoeren en wandcontactdozen. De afwerkmogelijkheden van een cinewall zijn eindeloos, dit maakt dat er in ieder interieur een bijpassende cinewall kan worden geplaatst!

Waar onderscheidt The Floor & Design Company zich in?

Waar The Floor & Design Company zich in onderscheidt is hun aandacht voor detail, kwaliteit en flexibiliteit. Het komt bijvoorbeeld wel is voor bij partijen dat zij hun vloer niet kunnen leggen i.v.m. bijvoorbeeld de schilder die nog niet klaar is, wat natuurlijk ontzettend vervelend is voor beide partijen. The Floor & Design Company onderscheidt zich hierin aangezien zij werken vanuit één partij. Hierdoor hebben zij contact met elkaar en kunnen zij het werk daardoor goed op elkaar afstemmen. Zij zijn gespecialiseerd in vloerverwarming plaatsen, stucen, sloopwerk, vloeren, trapbekleding, cine walls, interieur advies en veel meer! Ze werken met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat elke vloer nauwkeurig wordt geïnstalleerd om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een giet/PVC/houten vloer voor je keuken, woonkamer, kantoor of winkel, ze hebben een breed scala aan kleuren en afwerkingen om uit te kiezen bij de showroom op de Marterkoog 7 in Alkmaar.

Kies voor een houtenvloer gelegd door The Floor & Design Company en geniet van de warmte, schoonheid en duurzaamheid die hout te bieden heeft. Of je nu houdt van een moderne en strakke uitstraling of juist de voorkeur geeft aan een warme en rustieke sfeer, hun team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Kom gerust langs bij hen in de showroom in Alkmaar op de Marterkoog 7! Neem vandaag nog contact met hen op en ontdek de vele voordelen van vloeren voor jouw ruimte.